Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

MENICON

Solocare Aqua 6 maanden (3x360ml)
€ 34,00
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Het Solocare Aqua All-In-One maandpakket (3 x 360ml) van Menicon maakt uw lenzen hygiënisch schoon, desinfecteert en verzorgt ze. Uw lenzen worden daarnaast goed gehydrateerd door deze vloeistof. Zo heeft u de hele dag perfect zicht met goed gehydrateerde en schone ogen.

Solocare Aqua 6 maanden (3x360ml)
Het SoloCare Aqua verzorgingssysteem is samengesteld uit polyhexamethyleen biguanide (0,0001%), poloxameer (0,05%) hydroxypropylmethylcellulose (0,15%) en dinatrium edetaat (0,02%). Een ideale vloeistof om je maandlenzen mee te onderhouden!

Raadpleeg contactlensspecialist
Lenzenvloeistof moet passen bij uw ogen. Wat voor de een de ideale vloeistof is dit bij een ander niet. Dit kan komen door persoonlijke voorkeur, allergiën of de lenzen die u draagt. Raadpleeg daarom altijd Brilart voordat u wisselt van lenzenvloeistof, oogdruppels of contactlenzen. Lees ook altijd goed de bijsluiter van uw lenzenvloeistof, hier staan belangrijke restricties en tips in.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

MENICON

Menicon brengt contactlensvloeistof op de markt die lensdragers direct comfort bezorgt. Er zijn diverse producten beschikbaar. Bijvoorbeeld ook voor contactlensdragers die de hele dag achter een computerscherm doorbrengen. De kans op droge ogen is dan veel groter, maar niet als je Solocare contactlensvloeistof gebruikt. De lenzenvloeistof is van hoogwaardige kwaliteit.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk