Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

Acuvue 2 (6 lenzen)
€ 28,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De Acuvue 2 lenzen van Johnson & Johnson zorgen voor scherp zicht en optimaal draagcomfort. Door de ingebouwde UV filter zijn je ogen ook beschermd tegen schadelijke UV stralen. Deze Acuvue lenzen kunnen 2 weken lang overdag gedragen worden of 1 week lang non-stop, dag en nacht.

Acuvue 2 (6 lenzen)
Door de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid (88%) blijven de Acuvue 2 lenzen de hele dag comfortabel zitten. Daarnaast blijven je ogen goed gehydrateerd door het zachte hydrogel materiaal Etafilcon A. De lenzen bevatten 58% water wat ervoor zorgt dat je ogen de hele dag vochtig blijven. Via de klasse 2 UV-filter zijn je ogen beschermd tegen UV-B en UV-A stralen. Dit maakt de Acuvue 2 lenzen ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen!

Belangrijkste kenmerken en voordelenDe Acuvue 2 lenzen zijn ideaal voor mensen die scherp zicht willen combineren met optimaal draagcomfort. Door de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid én het hoge watergehalte blijven je ogen de hele dag goed gehydrateerd.
De lenzen hebben een lichtblauwe tint en zijn daarnaast voorzien van een 1-2-3 markering. Door de blauwe kleur zijn de lenzen goed zichtbaar en kun je ze gemakkelijk uit de verpakking halen. De 1-2-3 markering helpt je bij het controleren of de lens wel aan de goede kant in je oog zit.
De Acuvue 2 lenzen zijn tweeweekse contactlenzen. Dit houdt in dat je ze 14 dagen lang overdag kunt dragen. Ook kun je ervoor kiezen ze 1 week lang, 7 dagen en 6 nachten, achtereen te dragen.
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk