Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

ACUVUE® OASYS® for PRESBYOPIA (6 lenzen)
€ 45,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De Acuvue Oasys for Presbyopia lenzen van Johnson & Johnson zijn contactlenzen voor mensen die last hebben van ouderdomsverziendheid, ook wel presbyopie genoemd. Door de hydraclear technologie is ultiem draagcomfort gegarandeerd. De hele dag lang heb je gehydrateerde, frisse en gezonde ogen met natuurlijk helder en scherp zicht!

Acuvue Oasys for Presbyopia (6 lenzen)
De Acuvue Oasys for Presbyopia lenzen zijn ideaal voor mensen die snel en vaak last hebben van droge ogen. De Hydraclear technologie zorgt ervoor dat deze contactlenzen zelfs goed functioneren onder moeilijke omstandigheden, zoals bij airconditioning, stoffige kantoren en bij lang computeren. Door het inventieve ontwerp genaamd Stereo precision is duidelijk zicht op alle afstanden mogelijk. Zelfs bij slecht en wisselend licht
UV filter
De Acuvue Oasys contactlenzen corrigeren niet alleen uw ogen, door de ingebouwde UV filter beschermen ze uw ogen ook voor een groot deel tegen schadelijke UVA en UVB (UV) straling. Dit maakt dat deze lens perfect is voor mensen die last hebben van lichtovergevoeligheid of mensen die snel last hebben van geïrriteerde en/of droge ogen in zonnige omgevingen. Let op! Doordat de lenzen slechts uw gedeeltelijk uw ogen bedekken, zijn ze geen vervanging van een zonnebril. Raadpleeg een oogspecialist voor meer informatie over de bescherming van uw ogen tegen UV straling.

De Acuvue Oasys lenzen zijn tweeweekse contactlenzen. Dit houdt in dat je ze 14 dagen lang overdag kunt dragen. Ook kun je ervoor kiezen ze 1 week lang, 7 dagen en 6 nachten, achtereen te dragen.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk