Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

ACUVUE® OASYS® TRANSITIONS 6 LENZEN
€ 40,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Acuvue Oasys with Transitions (6 lenzen)
Johnson & Johnson introduceert de allereerste silicone-hydrogel tweeweeklenzen Acuvue® Oasys with Transitions™, die zich snel en naadloos kunnen aanpassen aan veranderende lichtomstandig­heden. Deze lichtgevoelige lenzen worden met andere woorden donkerder en lichter wanneer nodig. 

Het lensmateriaal en speciale eigenschappen
Deze lenzen worden vervaardigd uit Senofilcon A, hetzelfde hoogwaardige materiaal als de normale Acuvue Oasys. Dit bewezen materiaal biedt een uitstekende zuurstofdoorlating en is enorm geliefd door Acuvue gebruikers. 

Verder werden deze lenzen uitgerust met Transitions™ Light Intelligent Technology™, waardoor de lenzen reageren op lichtveranderingen. Deze fotochrome technologie activeert automatisch wanneer licht verandert en maakt de lens donkerder of lichter. De lens wordt donkerder in minder dan 60 seconden bij fel licht en terug lichter in ongeveer 90 seconden

Een ander voordeel van Acuvue Oasys with Transitions contactlenzen is dat ze blauw licht filteren, wat wordt uitgestraald door schermen van computers of telefoons. De lenzen werden ook uitgerust met een UVA- en UVB-filterom een deel van jouw ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestraling. 

De lenzen hebben een lichtgekleurde tint en een kleine indicator, zodat je ze makkelijk kan behandelen en op de juiste manier kan inzetten. De fabrikant raadt niet aan om deze lenzen continue te dragen. Deze verpakking bevat 6 stuks.

Een interessant weetje

Johnson & Johnson Vision werkte samen met Amerikaanse professionele honkbalspeler Bryce Harper, die Acuvue Oasys with Transitions probeerde tijdens z'n speelseizoen in 2019. Dankzij de kracht van deze lenzen om zich aan te passen aan licht, verbeterde Bryce's reacti­evermogen en prestatie. Hij deelde z'n ervaringen hierover via videostream.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk