Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

AirOptix

Air Optix Aqua Multifocal (6 lenzen)
€ 71,50 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Air Optix Aqua Multifocal (6 lenzen) contactlenzen van Alcon zijn hoogwaardige lenzen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid). Met deze lenzen heb je van alle afstanden uitstekend zicht. Het silicone hydrogel materiaal zorgt ervoor dat de lenzen de hele dag comfortabel zitten.

Air Optix Aqua Multifocal (6 lenzen)
Air Optix Aqua Multifocal zijn maandlenzen om de effecten van ouderdomsverziendheid te bestrijden. Met de lenzen kan je zowel van dichtbij als van veraf goed zien. De multifocale lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel materiaal en laten tot 5 keer meer zuurstof door dan andere hydrogel lenzen. Met als resultaat gezondere en gehydrateerde ogen. Hierdoor zijn de lenzen ideaal voor mensen die snel last hebben van droge ogen.
 
Belangrijkste kenmerken en voordelen
De lens is gemaakt van silicone hydrogel materiaal en heeft een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Dit zorgt voor wittere en gezond uitziende ogen en een uitstekend draaggemak.
De multifocale lenzen zijn ontwikkeld met het Precision Profile Lens design, een uniek lenssysteem met 3 additiesterkten om beginnende presbyopen in een vroeg stadium aan te passen en geleidelijk over te laten gaan naar de volgende fasen.
De lenzen zijn goed te hanteren dankzij de lichtblauwe handling tint. Bovendien zijn de lenzen goed te verdragen door het Aqua Moisture ingrediënt, voor optimaal comfort bij het aanbrengen.
De unieke permanente plasma oppervlaktetechnologie zorgt voor een glad lensoppervlak en voorkomt dat eiwitafzettingen zich op de lens gaan hechten.
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

AirOptix

Air Optix contactlenzen zijn vervaardigd van een speciaal soort materiaal in de vorm van silicone hydrogel. Hierdoor is de mate van zuurstofdoorlatendheid enorm groot. Dat zorgt voor het tegengaan van droge ogen. De lenzen van Air Optix houden van de ochtend tot het uitdoen vocht vast. Deze eigenschappen zijn te danken aan de TriComfort technologie.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk