Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

AirOptix

Air Optix Astigmatism (6 lenzen)
€ 60,00 / doosje
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Air Optix for Astigmatism van Alcon zijn silicone-hydrogel lenzen die je ogen de hele dag gehydrateerd houden. De lens is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van astigmatisme.

Air Optix Astigmatism (6 lenzen)
De Air Optix Astigmatism contactlenzen zijn ontworpen voor astigmatische contactlensdragers die een gezond en natuurlijk gevoel wensen en de hele dag comfort wensen. De lenzen laten veel zuurstof door naar het oog. In combinatie met het bekende comfort van Alcon lenzen zijn dit de perfecte lenzen voor mensen die last hebben van astigmatisme. De torische maandlenzen corrigeren de cilindrische afwijking. Door de verzwaarde onderkant plaatst de lens zich snel en eenvoudig op de juiste plek.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
De torische lenzen zijn voorzien van een unieke permanente plasma oppervlaktetechnologie. Met als gevolg uitstekend gehydrateerde ogen. Ook voorkomt het dat eiwitafzettingen en vuil zich op de lens hechten.
De Air Optix Astigmatism maandlenzen hebben een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid (de silicone-hydrogel lenzen laten tot wel 5 keer meer zuurstof door dan traditionele hydrogel lenzen). Hierdoor geniet je van frisse en gezondere ogen. Droge en geïrriteerde ogen zijn verleden tijd met de lenzen.
Het unieke Precision Balance 8Ι4 design zorgt voor buitengewone stabiliteit, consistente rotatie en passing voor constant helder en scherp zicht en tegelijkertijd uitstekend comfort.
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

AirOptix

Air Optix contactlenzen zijn vervaardigd van een speciaal soort materiaal in de vorm van silicone hydrogel. Hierdoor is de mate van zuurstofdoorlatendheid enorm groot. Dat zorgt voor het tegengaan van droge ogen. De lenzen van Air Optix houden van de ochtend tot het uitdoen vocht vast. Deze eigenschappen zijn te danken aan de TriComfort technologie.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk